Gatehobby

Leveranser

Frakt och fraktavgift
Om du handlar varor för 495,00 SEK inklusive moms eller mer är frakten gratis.
Om du handlar varor för mindre än 495,00 SEK inklusive moms till kommer fraktavgift på 59,00 SEK inklusive moms. Fraktavgift anges på beställningen.

Betalningsmetod vid avhämtning
SWISH.

Ange i beställningen vilken avhämtningsplats du vill hämta ditt paket.
Detta anges under Steg 4: Leveransmetod, i kommentarsfältet. 
Vi kontaktar dig för att komma överens om datum och tid för avhämtning.

Avhämtningsplatser
Man kan hämta sitt paket utan kostnad för frakt på följande adresser enligt överenskommelse:

Hjo, Överryd 1, 1,5 mil söder om Hjo
- Hjo centrum på 70 kvadrat, frisörsalong
- Skövde, Kavelbrohallens parkering
- Jönköping, City Gross, södra delen av parkeringen
- Tidaholm, Folkets parks parkering


Paket som skickas
Paket som skickas sker i samarbete med Posten eller Schenker och ditt paket levereras till ditt närmaste utlämningsställe. Vid leverans blir du aviserad via SMS om du har angivit ditt mobilnummer. Om vi inte har ditt mobilnummer skickas en post-avi. SMS-avisering går vanligtvis upp till 2 dagar snabbare än en post-avi så var noga med att uppge ditt mobilnummer för snabbare leverans. Ditt paket ligger kvar hos Postens utlämningsställe i 14 dagar. Om paketet skickats med Schenker aviserar de dig via SMS, mail eller brev vilket paketombud du ska hämta ditt paket. Normal leveranstid är 2-6 arbetsdagar.

Om en vara av någon anledning inte skulle finnas i lager och vi inte kan leverera beställningen i sin helhet, kommer vi att kontakta dig med alternativ på ersättningsprodukter eller möjligheten att avbeställa ordern.

Om levereras inte kan ske inom avtalad tid kommer vi att kontakta dig och meddela nytt leveransdatum samt orsaken, om du vill kan du då att häva köpet utan extra kostnad.

Outlösta paket
För paket som inte löses ut hos posten gäller följande: Paketet skickas i retur till oss och vi förbehåller oss rätten att debitera dig de kostnader som belastats oss för hanteringen av det outlösta paketet. För närvarande debiteras du med 200 kr inklusive moms. Tänk på att om ni ångrar köpet, så är det billigare att lösa ut paketet och sedan använda dig av ångerrätten och skicka paketet i retur istället för att inte hämta ut paketet. 

Ångerrätt
”Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har Du som konsument (gäller ej företag) rätt att frånträda avtalet genom att meddela oss detta inom 14 dagar från mottagandet av varan. För att Du skall kunna nyttja din ångerrätt måste Du returnera varan i oskadat skick, i originalförpackning. Vid nyttjande av ångerrätten är det Du som står för returkostnaden.”  

Adress
Följande adress gäller vid försändelser till oss. Observera att du bör kontakta oss först via e-post info@gatehobby.se eller telefon 0727-49 11 11 vid reklamationer eller utnyttjande av ångerrätt.

Adress
GATEHOBBY
Överryd 1
544 94 Hjo